Τελευταία Νέα:
Το Χριστιανικό Ημερολόγιο του 2010 θα είναι και φέτος ONLINE στη διάθεσή σας. Μαζί με τις γιορτές και τις λοιπές άλλες χρήσιμες πληροφορίες, θα μπορείτε να διαβάζετε στο κάθε φύλλο της ημέρας ένα εδάφιο από την Αγία Γραφή και ένα σύντομο σχόλιο.
 
Home
11.09.10
 
 
Κεντρικό Μενού
Home
Τηλεφωνικό μήνυμα
Ζωτικά θέματα
Η Αγία Γραφή
Ημερολόγιο
Δωμάτιο προσευχής
Media
Links
Downloads
E-cards
Πληροφορίες
Βιβλίο επισκεπτών
Newsletter
Επικοινωνία
FAQs
Ποιοι είμαστε
Συναθροίσεις
Login





Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Τηλεφωνικό μήνυμα
Ακούστε online τηλεφωνικό μήνυμα εδώ. Κάθε μέρα και ένα καινούργιο μήνυμα! Λειτουργεί όλο το 24ωρο.



phone


Ευρώ 2008. Και μετά; PDF Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο/η Γιώργος Μαντοκούδης   
08.06.08

ImageΗ Ευρώ 2008 έχει ξεκινήσει και όλοι Ευρώπη παρακολουθεί με αγωνία τα παιχνίδια στην Ελβετία και στην Αυστρία. Φίλαθλοι από όλοι την Ευρώπη ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να υποστηρίξουν την ομάδα και την χώρα τους. Μερικοί από αυτούς πλήρωσαν μέχρι 1000 ευρώ για ένα εισιτήριο. Οπαδοί που δεν έχουν εισιτήριο για να παρακολουθήσουν από κοντά το πρωτάθλημα, μαζεύονται στις πλατιές σε κάθε πόλη όπου υπάρχουν οι μεγα-οθόνες. Η Ευρώ 2008 είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός μετά από τους ολυμπιακούς αγώνες και το μουντιάλ.  

Ιδιαίτερα για τους Έλληνες έχει το πρωτάθλημα αυτό ιδιαίτερη σημασία μετά από την ιστορική νίκη στην Πορτογαλία. Όμως, τίθεται η ερώτηση: Τι θα γίνει μετά την Ευρώ 2008; Ακόμα υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία.  Ακόμα είναι οι παίκτες και η ομάδες στο επίκεντρο της απασχόλησης μας. Όμως, όταν περάσει η Ευρώ 2008, τι θα μείνει; Μπορεί να υπάρχει χαρά και υπερηφάνεια αλλά και απογοήτευση. Αργότερα, η Ευρώ 2008 θα είναι απλά ιστορία. Κανείς δεν θα μιλάει πια γι’ αυτό. Έτσι, το βλέμμα μας πρέπει να είναι πάντα στραμμένο πέρα από το γεγονός «Ευρώ 2008». Αυτό που μετράει τελικά, δεν είναι αν η ομάδα μας προχωρήσει καλά αλλά το τι θα γίνει με την ζωή μας στο μέλλον. Υπάρχει μια κεντρική ερώτηση που θα πρέπει να μας απασχολήσει όλους μας.  Ήμαστε προετοιμασμένοι για την αιώνια ζωή; Είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε τον Θεό μας; Μην αναβάλουμε την απάντηση αυτής της ερώτησης. Δεν ξέρουμε τι θα μας φέρει το αύριο και αν είμαστε ακόμα στη ζωή. Εύχομαι, όλοι μας να έχουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον για τα πράγματα του Θεού όπως οι φίλαθλοι για την Eυρώ 2008.
Τελευταία ανανέωση ( 09.06.08 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
Δημοφιλή
Flash Film
Δείτε το flash φιλμ:
μία ζωή...


flash

Ψηφίστε!
Για την παγκόσμια οικονομική κρίση φταίνε
 
Εδάφιο της ημέρας

Τα αδύνατα για τους ανθρώπους είναι δυνατά για τον Θεό. (Λουκάς 18:27)

Ποιος είναι online
Έχουμε 16 επισκέπτες online
RSS Feed
 
Top!
greekphone.org © 2001 -    Προστασία προσωπικών δεδομένων    Όροι χρήσης
design by rkwebdesign.de
Top!